About us

© 2024 Undefined Market

Historien om Undefined Market - Hvem er vi?
Det største udvalg af Nike Dunk hos Undefined Market

Hvem er vi?

Undefined Market blev stiftet i august 2020 af Jonas Elbæk, som har flere års erfarring indenfor branchen. Vores koncept er at vi vil simplificerer den måde man shopper sneakers og streetwear på nettet. Hidtil har det været svært at finde de mest sjældne sneakers i Danmark - men jagten slutter her. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af de nyeste og mest limiteret sneakers, samt streetwear. Vores fornemste opgave er at det skal være nemt for dig, at shoppe lige de sneakers/streetwear du ønsker. Vores brede netværk, som vi har opbygget igennem tiden, gør det muligt for os at skaffe de mest sjældne sneakers hjem til dig.

Verificeret autentiske varer

Når man handler sneakers på nettet, kan der hurtigt opstå tvivl omkring hvorvidt varen er ægte - dette vil vi gerne nå til livs, så du kan handle sneakers online med ro i maven.  Vi kan derfor med flere års erfarring altid garanterer 100% ægte produkter. Vores vigtigste opgave er at du ikke skal bekymre dig om kopivarer og andre lignende problematikker. Med vores erfaring kan vi verificerer ALLE produkter inden de sendes til dig, så vi er helt sikre på at produktet er 100% ægte. 

Sikker betaling når du handler hos Undefined Market

Sikker betaling

Når man handler på nettet er det vigtig at ens betaling sker i sikkerhed. Det har vi stort fokus på. Vi benytter os af SSL protokol på betaling og hjemmeside samt 3D Secure (NemID/MitID godkendelse), for at sikre dig en god og sikker oplevelse når du handler hos os. Du kan nemt betale med din ordre med MobilePay eller dele din betaling op i 4 med Anyday.

Vi har fået Webshop mærket, som bidrager til at skabe sikker handel på internettet

Vi støtter

VIL DU VIDE MERE?

Du kan altid kontakte os på Instagram, Facebook, Live chat eller via vores kontaktformular. Hvor vi sidder klar til at besvare de spørgsmål du har, alle ugens dage, døgnet rundt. 

Instagram: @undefined.market

Facebook: Undefined Market

Email: kontakt@undefinedmarket.dk / kontaktformular.

Er du interesseret i sikkerhed og privatliv i forbindelse med din færden på internettet, er det relevant, at du er opmærksomhed på generel cybersikkerhed. Læs mere om vigtigheden af cybersikkerhed her

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

© 2023 Undefined Market

Websitet ejes og publiceres af: Undefined Market - Læssøegade 8, 3.TV 5000, Odense C - CVR: 41581808

Designed with ❤ in Denmark